Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami

fotka Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami:

6 velkých oloupaných rajčat  | po 200 g tvarohu tvrdého a balk. sýra  | 2 vejce  |  petrželka, bazalka, pažitka  |  sůl  |  oliv. olej

Postup přípravy receptu Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami:

Rajčata oloupeme. Nakrájíme je na plátky a vložíme do zapékací mísy vymazané trochou oleje. Na rajčata klademe na širší plátky nakrájený tvrdý tvaroh a balkánský sýr. Zakápneme olivovým olejem a v zakryté míse pečeme v troubě rozehřáté na 200 stupňů asi 15 minut. Poté odkryjeme a zalijeme rozšlehanými vejci s trochou soli a nasekanými bylinkami. Teplotu v troubě snížíme asi na 170 stupňů a odkryté asi 10 minut dopečeme.


Fotky receptu Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami:

Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami
Zapečená rajčata na balkánský způsob s bylinkami
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Zapečená rajčata na balkánský způsob s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !