Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem

fotka Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem:

1 květák  | 1 mražená zelenina /mrkev-hrášek/  | 15dkg tvrdého sýru  | 15dkg nivy  | 2 vejce  | 2 lžíce oleje  |  máslo

Postup přípravy receptu Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem:

Květák rozlámeme na růžičky a v osolené vodě uvaříme.Nachystáme si zapékací mísu,kterou jemně vymažeme máslem.Do takto nachystané zapékací mísy vložíme uvařený květák,zasypeme jej mrazenou zeleninou,zakapeme olejem a posypeme rozdrobenou nivou.Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme při 250 st.Rozškvrdláme si vejce,vsypeme nastrouhaný sýr,smícháme a před koncem pečení tím vše zalijeme a necháme zapéct.


Fotky receptu Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem:

Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem
Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Zapečený květák s nivou a tvrdým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !