Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bezmasé karbenátky

fotka Bezmasé karbenátky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bezmasé karbenátky :

100 g másla  | 100 g hladké mouky  | 150 g sladké smetany  | 5 ks uvařených vajec  |  sůl  |  jemná strouhanka na obalení  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Bezmasé karbenátky :

Máslo ušleháme do pěny, vmícháme do něj mouku, osolíme a postupně vmícháme smetanu. Vejce nadrobno rozsekáme a důkladně vmícháme do máslové směsi. Z vymíchaného těsta tvarujeme nízké placičky - karbanátky a obalujeme je ve strouhance. Na oleji je dozlatova z obou stran opečeme a necháme je vychladnout.
Karbanátky rozložíme na listy salátu a ozdobíme zeleninou.



Příloha: plátky chleba nebo pečivo, samosebou i brambory v různé úpravě.



Fotky receptu Bezmasé karbenátky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezmasé karbenátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !