Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Biftečky z vepřové panenky

fotka Biftečky z vepřové panenky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Biftečky z vepřové panenky:

2 ks vepřová panenka  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | dle chuti: koření na steaky  | podle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Biftečky z vepřové panenky:

Vepřové panenky opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé biftečky.

Troubu předehřejeme na 150°C.

Olej vymícháme s kořením, solí a pepřem. Do této marinády biftečky naložíme a necháme odležet.

Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm opékáme z každé strany 3 až 4 minuty.

Opečené bifteky přendáme do trouby a necháme v ní 8 minut odležet.

Biftečky z vepřové panenky servírujeme se zeleninou.



Fotky receptu Biftečky z vepřové panenky:

Biftečky z vepřové panenky
Fotky vložil: Vlaďuša 
Hodnocení receptu Biftečky z vepřové panenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !