Postup přípravy receptu Biftek na zeleném pepři :
Plátky svíčkové jemně naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem, vetřeme do masa a necháme chvílku v lednici uležet. Oloupeme brambory na jemné kousky, nasekáme kapii a petrželku, toto promícháme a naskládáme na plátky másla do zapékací misky. Zakryjeme plátkem alobalu a dáme do trouby na 25 minut zapéci. Potom zalijeme směsí ze 4 vajec, šlehačky, mléka,nastrouhaného sýra a soli. Dopékáme ještě 40 až 50 minut. Naložené maso prudce osmažíme na rozpáleném oleji 4 minuty po každé straně. Odložíme stranou. Do výpeku přidáme pár kapek worcesteru, šlehačku, lžičku nebo dvě sterilizovaného pepře a na prudkém ohni za stálého míchání necháme zhoustnout. Touto omáčkou biftek přelijeme a podáváme se zapečenými brambory.