Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bifteky po námořnicku

fotka Bifteky po námořnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bifteky po námořnicku:

700 g hovězí roštěná  | 2 lžíce máslo  | 500 ml vývar  | 1 - 2 lžic hořčice  | 1 lžíce polohrubá mouka  | dle chuti: drcený černý pepř a sůl  | 2 ks cibule  | 2 ks mrkev

Postup přípravy receptu Bifteky po námořnicku:

Roštěnou podle potřeby začistíme, omyjeme a osušíme. Pak maso nakrájíme na 4 vysoké bifteky. Při krájení dáváme pozor, abychom roštěnou krájeli přes vlákno - ne po vláknu. Cibule a mrkve oloupeme a nakrájíme na kolečka.

V hrnci rozehřejeme máslo a plátky roštěné na něm z obou stran osmažíme. Vsypeme kolečka cibule a mrkve a smažíme, dokud cibule nezměkne. Bifteky zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme hořčici, zalijeme vývarem a společně vše dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké. Podle potřeby podléváme horkým vývarem.

Bifteky po námořnicku podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší. Zdobíme měkkou dušenou zeleninou.



Fotky receptu Bifteky po námořnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bifteky po námořnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !