Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bigus ze Slezska

fotka Bigus ze Slezska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bigus ze Slezska:

500 g vepřového masa  | 150 g slaniny  | 1 velká cibule  | 1 lžíce sladké papriky  | 300 g brambor  | 1 pórek  |  sůl  | 1 malá sklenice kysaného zelí  | 1 lžíce sádla  | 1 lžička hladké mouky

Postup přípravy receptu Bigus ze Slezska:

Slaninu nakrájíme na kostičky, rožškvaříme ji, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmažíme do zlatova, přidáme papriku, na plátky nakrájený pórek, na malé kousky nakrájené maso a na větší kostky nakrájené brambory. Vše mírně podlijeme vodou, nebo vývarem a podusíme do měkka. Pak zahustíme světlou jíškou, ochutíme, přidáme kysané zelí a povaříme.


Fotky receptu Bigus ze Slezska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bigus ze Slezska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !