Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu

fotka Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:

150 g suchých bílých fazolí  | dle potřeby: olej  | 2 jarní cibulky  | 5 lžic kečupu  | dle chuti: bylinková sůl  | dle chuti: majoránka  | dle potřeby: plátky celozrnného toastového chleba

Postup přípravy receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:

Fazole dáme do studené vody na několik hodin. Potom vodu slijeme, fazole propláchneme a zalijeme je vodou čerstvou. Uvaříme je doměkka.
Na oleji osmahneme na tenká kolečka nakrájené jarní cibulky. Přidáme kečup a uvařené fazole. Promícháme a dochutíme bylinkovou solí. Přidáme majoránku a ještě chvilku prohřejeme. Podáváme na plátcích lehce opečeného celozrnného toastového chleba.



Fotky receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém chlebu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílé fazole s kečupem na toastovém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !