Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bílé krůtí chilli

fotka Bílé krůtí chilli
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bílé krůtí chilli:

250 g mletého krůtího masa  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 cibule  | 1 ostrá paprika  | 3 stroužky česneku  | 1 plechovka bílých fazolí  | 1 lžička oregana  | 1 lžička římského kmínu  | špetka soli  | špetka pepře  | 1 citron  | 1 kysaná smetana  | 2 lžíce strouhaného parmazánu

Postup přípravy receptu Bílé krůtí chilli:

Na rozehřátém oleji osmažíme drobně krájenou cibuli,
přidáme nasekanou papriku, prolisovaný česnek, kmín,
pepř a sůl a asi 5 minut opékáme. Pak přidáme krůtí
maso a mícháme, dokud nezhnědne. Přidáme scezené
fazole a hrnek vody, přivedeme do varu, potom plamen
zmírníme a vaříme asi 10 minut.
Ozdobíme dílky citronu, strouhaným parmazánem a
zakysanou smetanou. Podáváme s pečivem nebo s různě
upravenými brambory.


Fotky receptu Bílé krůtí chilli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílé krůtí chilli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !