Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílý chřest s hořčičným přelivem

fotka Bílý chřest s hořčičným přelivem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bílý chřest s hořčičným přelivem:

2 kg bílého chřestu  |  sůl  |  cukr  | 2 šalotky  |  estragon a kerblík  | 6 lžic bílého vína  | 2 lžíce octa  | 5 kuliček pepře  | 200 g másla  | 2 žloutky  | 2 lžíce pikantní hořčice

Postup přípravy receptu Bílý chřest s hořčičným přelivem:

Oloupeme chřest a odkrojíme dřevnaté konce. Výhonky dáme do hrnce s vařící vodou. Dochutíme ji solí a cukrem a vaříme doměkka asi 18 minut. Oloupeme šalotky a najemno je pokrájíme. Nasekáme bylinky. Šalotky, bylinky, bílé víno, ocet a kuličky pepře krátce svaříme. Když se odpaří asi polovina tekutiny, odstraníme kuličky pepře. Opatrně rozpustíme máslo. Žloutky s hořčicí šleháme ve vodní lázni. Postupně přidáváme vinnou omáčku a malým praménkem za stálého šlehání přilijeme máslo. Uvařený chřest sijeme a necháme ho oschnout. Výhonky dáme na talíř a přelijeme omáčkou.


Fotky receptu Bílý chřest s hořčičným přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílý chřest s hořčičným přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !