Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bio tvarohový koláč

fotka Bio tvarohový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bio tvarohový koláč:

2 lžíce oliv. oleje  | 3 lžíce ořechů  | 1 lžička skořice Artemis bio  | 1 vejce bio  | 6 lžic celozrnné žitné mouky bio  | 250 g jemného bio tvarohu  | 5 lžic květového medu bio  |  čerstvé ovoce bio  |  olej  | trocha mouky

Postup přípravy receptu Bio tvarohový koláč:

Formu vymažeme olivovým olejem a vysypeme celozrnnou moukou.

Tvaroh smícháme s vejcem, skořicí, 3 lžícemi medu, 3 lžícemi mouky a směs rozetřeme do vymazané koláčové formy. Tvarohovou směs poklademe bohatě ovocem.

Smícháme 3 lžíce mouky, 2 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 3 lžíce mletých ořechů a vytvoříme tak drobenku.

Drobenkou hustě posypeme ovoce a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme 30 minut na 250 °C, poté troubu vypneme a zapneme na 10 minut pouze víření horkého vzduchu, aby se vytvořila křupavá drobenka.

Tvarohový koláč bio podáváme vychlazený a skladujeme v lednici.


Fotky receptu Bio tvarohový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bio tvarohový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !