Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bleskové boloňské penne

fotka Bleskové boloňské penne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bleskové boloňské penne:

500 g mletého hovězího masa  | 1 hrst žampionů  | 2 stroužky česneku  | 3 sušená rajčata  | 400 g rajčat z konzervy  | 150 ml červeného vína  | 1 lžička různých sušených bylinek  | 400 g těstovin penne  |  pepř  |  sůl  |  lístky bazalky na ozdobu

Postup přípravy receptu Bleskové boloňské penne:

Česnek prolisujeme. Rajčata posekáme. Žampiony pokrájíme na plátky. Maso osmažíme (stačí 5 min.), přidáme houby a 3 minuty opékáme. Vmícháme česnek a sušená rajčata. Dvě minuty zahříváme.
Přidáme nakládaná rajčata, víno, bylinky a dochutíme. Mezitím
uvaříme těstoviny a scedíme. Rozdělíme je na talíře, přidáme mleté maso a ozdobíme bazalkou.


Fotky receptu Bleskové boloňské penne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskové boloňské penne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko