Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bleskové boloňské penne

fotka Bleskové boloňské penne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bleskové boloňské penne:

500 g mletého hovězího masa  | 1 hrst žampionů  | 2 stroužky česneku  | 3 sušená rajčata  | 400 g rajčat z konzervy  | 150 ml červeného vína  | 1 lžička různých sušených bylinek  | 400 g těstovin penne  |  pepř  |  sůl  |  lístky bazalky na ozdobu

Postup přípravy receptu Bleskové boloňské penne:

Česnek prolisujeme. Rajčata posekáme. Žampiony pokrájíme na plátky. Maso osmažíme (stačí 5 min.), přidáme houby a 3 minuty opékáme. Vmícháme česnek a sušená rajčata. Dvě minuty zahříváme.
Přidáme nakládaná rajčata, víno, bylinky a dochutíme. Mezitím
uvaříme těstoviny a scedíme. Rozdělíme je na talíře, přidáme mleté maso a ozdobíme bazalkou.


Fotky receptu Bleskové boloňské penne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskové boloňské penne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !