Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové sýrovníčky

fotka Bleskové sýrovníčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bleskové sýrovníčky:

2 sáčky lívanečků v prášku  | 200 g sýra na strouhání  | 4 stroužky česneku  | 150 g jakéhokoli salámu  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti a potřeby: olej, kečup, nakládané okurky

Postup přípravy receptu Bleskové sýrovníčky:

Oba sáčky lívanečkového prášku vysypeme do mísy, zalijeme půllitrem studené vody a důkladně promícháme, osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek, nastrouhaný sýr a případně i na drobounké kousky nakrájený salám. Znovu důkladně promícháme a pokud nemáme příliš velký kvalt, necháme chvíli proležet v lednici. Naběračkou pak naléváme na pánev s horkým olejem nebo tukem, tvoříme malé placičky a smažíme je po obou stranách do zlatova. Na talíři potřeme kečupem a ozdobíme vějířkem kyselé okurky. Chutná studené i teplé - jako hlavní chod vhodně doplní bramborová kaše.


Fotky receptu Bleskové sýrovníčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskové sýrovníčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !