Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bombajské lečo

fotka Bombajské lečo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bombajské lečo:

čtvrt kila rajčat  | čtvrt kila paprik  | 200 g lilku  |  cibule  | lžíce másla  | půl lžičky chilli  | půl lžičky pepře  | čtvrt lžičky skořice  | čtvrt lžička mletého zázvoru  | lžíce kari  |  sůl

Postup přípravy receptu Bombajské lečo:

Na másle osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme nakrájenou papriku, lilek a rajčata, osolíme, dochutíme vším kořením, podusíme, podlijeme a dusíme doměkka. Když je lečo hotové, můžeme je ještě poprášit směsí nějakého pálivého koření.


Fotky receptu Bombajské lečo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bombajské lečo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !