Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bozbaš

fotka Bozbaš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bozbaš:

500 g skopového  | 2 l vody  | 4 brambory  | 4 lžíce hrachu  | 2-3 rajčata nebo hrst sušených svěstek(můžeme vynechat)  | 1 lžíce sekané petrželky, čerstvých listů koriandru (eventuálně kopru), bazalky (můžeme nahradit libečkem)  |  sladké papriky  | 5-6 tlučených zrnek pepře,  |  máslo  | 100 ml citronové šťávy nebo šťávy z granátových jablek

Postup přípravy receptu Bozbaš:

Skopové maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme 1-1,5 hodiny. Pak maso vyndáme, opečeme je na másle, vložíme do scezeného bujónu a vaříme do měkka, postupně přidáváme hrách, brambory, rajčata nebo tomatovou pastu a koření. 10 minut před koncem varu bozbaš osolíme a ochutíme citronem a sekanou petrželkou, celerovou natí a koprem. Hrách pochopitelně předem namočíme.


Fotky receptu Bozbaš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bozbaš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !