Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bozbaš

fotka Bozbaš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bozbaš:

500 g skopového  | 2 l vody  | 4 brambory  | 4 lžíce hrachu  | 2-3 rajčata nebo hrst sušených svěstek(můžeme vynechat)  | 1 lžíce sekané petrželky, čerstvých listů koriandru (eventuálně kopru), bazalky (můžeme nahradit libečkem)  |  sladké papriky  | 5-6 tlučených zrnek pepře,  |  máslo  | 100 ml citronové šťávy nebo šťávy z granátových jablek

Postup přípravy receptu Bozbaš:

Skopové maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme 1-1,5 hodiny. Pak maso vyndáme, opečeme je na másle, vložíme do scezeného bujónu a vaříme do měkka, postupně přidáváme hrách, brambory, rajčata nebo tomatovou pastu a koření. 10 minut před koncem varu bozbaš osolíme a ochutíme citronem a sekanou petrželkou, celerovou natí a koprem. Hrách pochopitelně předem namočíme.


Fotky receptu Bozbaš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bozbaš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !