Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Božíhodová husa s nádivkou

fotka Božíhodová husa s nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Božíhodová husa s nádivkou :

75 g jablečných křížal  | 1 malý ananasový kompot  | 5 cibulí  | 1 svazek sekané majoránky  | 75 ml bílého portského vína  | 1 husa (asi 3,5 kg)  |  sůl  |  kmín

Postup přípravy receptu Božíhodová husa s nádivkou :

1. Nadrobno posekáme křižaly a ananas. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše smícháme s majoránkou, pokapeme portským a nádivku dá­me na 12 hodin odležet.

2. Husu omyjeme a osušíme, osolíme, okmínuje­me, naplníme nádivkou a uzavřeme. Vložíme do pekáče hřbetem nahoru, podlijeme vodou, přikry­jeme a dusíme v troubě 30 min. při 200 °C.

3. Husu obrátíme, propíchneme vidličkou a pečeme pod pokličkou asi 2 hod., podle potřeby podléváme. Nakonec ji odkryjeme a opékáme ještě 30 min. při 250 °C nejprve na zádech a pak na prsou.

4. Husu vyjmeme a naporcujeme. Šťávu přecedí­me, zředíme vodou, povaříme a přisolíme.


Fotky receptu Božíhodová husa s nádivkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Božíhodová husa s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !