Použité suroviny receptu Bramboračka s krupicovými noky :
1,5 l vody
| 250 g zeleniny
| 400 g oloupaných a pokrájených brambor
| 2 hrsti 2 hrsti sušených hub
| 50 g másla
| 2 vrchovaté lžíce hrubé mouky na jíšku
| 1 střední stroužek česneku
| špetka pepře
| špetka v prstech rozemnuté majoránky
Postup přípravy receptu Bramboračka s krupicovými noky :
Do studené vody dáme brambory, zeleninu, houby, vše osolíme a necháme pomalu vařit. Na menší pánvičce rozpustíme máslo, nasypeme mouku a zá stálého míchání uděláme světlejší jíšku, kterou zalijeme necelou lžící studené vody (jíška se studenou vodou rozpustí a nedělá žmolky). Jíšku zavaříme do polévky, přidáme stroužek česneku rozetřený se solí, pepř a zavaříme Noky. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku.
Fotky receptu Bramboračka s krupicovými noky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!