Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramboráčky prokládané hermelínem

fotka Bramboráčky prokládané hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramboráčky prokládané hermelínem:

2 hermelíny  | 10 dkg goudy, nebo jiného sýru  | 1/2 kg brambor  |  majoránka  |  sůl  |  česnek  |  cibule  |  vajíčko  |  jarní cibulka

Postup přípravy receptu Bramboráčky prokládané hermelínem:

Připravíme si klasické těsto na bramboráky a upečeme bramborové placky.
Na dno zapékací misky dáme plátek bramboráku, pár plátků hermelínu a pár koleček jarní cibulky. Následně položíme další bramborák, na který dáme opět hermelín, cibulku... vrstvíme až naplníme celou zapékací misku. Nahoru pokladem tvrdý plátkový sýr a dáme zapéci do trouby, ale jen tak, aby se sýr roztopil.


Fotky receptu Bramboráčky prokládané hermelínem:

Bramboráčky prokládané hermelínem
Fotky vložil: Rohozka 
Hodnocení receptu Bramboráčky prokládané hermelínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !