Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramboráčky z patizonu

fotka Bramboráčky z patizonu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramboráčky z patizonu:

2 patizony  | 1 vejce  | podle chuti uzenina, česnek, polohrubá mouka, sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy receptu Bramboráčky z patizonu:

Patizony oloupeme, zbavíme jadérek a na jemném struhadle nastrouháme. Směs osolíme, opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vajíčko, na kostky nakrájenou uzeninu a zahustíme polohrubou moukou. Na rozpáleném oleji smažíme malé bramboráčky dozlatova.


Fotky receptu Bramboráčky z patizonu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramboráčky z patizonu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !