800 g brambor
| 2 ks vejce
| sůl, pepř
| 2 ks cibule
| 4 ks červené a zelené feferonky
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Bramborák s feferonkami:
Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a nahrubo nastrouháme. V míse je promícháme s vejci, moukou, solí a pepřem. Cibuli najemno posekáme. Feferonky podélně rozpůlíme, vyřízneme semeníky, lusky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Spolu s cibulí je vmícháme do těsta. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně do něj vkládáme vrchovaté lžíce bramborového těsta. Lžící je přimáčkneme a po obou stranách smažíme asi 4-5 minut dokřupava.
Fotky receptu Bramborák s feferonkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!