Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou

fotka Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:

700 g oloupaných brambor  | 180 g hladké mouky  | 1 vejce  | 1dcl mléka  |  česnek, majoránka, sůl, mletý pepř  |  sádlo na pečení  | 150 g tučných škvarků nebo 100 g měkkého salámu nebo klobásy

Postup přípravy receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:

Oloupané, opláchnuté brambory jemně nastrouhejte, nechejte chvíli stát a vodu oceďte. Brambory promiste s mlékem, s prosátou moukou, vejcem, utřeným česnekem, rozemnutou majoránkou, solí a pepřem. Do těsta vmíchejte usekané škvarky nebo pokrájený salám nebo klobásu. Po částech nalévejte na pánvičku s rozehřátým sádlem a opečte po obou stranách dočervena a dochřupava. Hned podávejte (stáním se ztrácí chřupavost).




Fotky receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramboráky se škvarky nebo s uzeninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !