Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramboro-houbová polévka

fotka Bramboro-houbová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bramboro-houbová polévka:

100 g sušených hub  | 500 g brambor  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | hrst kysaného zelí  | 1 lžíce majoránky  | 1 lžíce petrželové natě  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce pohankových vloček  | 2 lžíce sterilovaných fazolí

Postup přípravy receptu Bramboro-houbová polévka:

Houby zalijte vroucí vodou a nechte 10 minut stát,
aby změkly. Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte
na kostičky. Cibuli nasekejte nadrobno. Na rozehřátém
oleji osmažte cibuli, pohankové vločky a brambory.
Po 3 minutách přidejte houby i s vodou, prolisovaný
česnek, sůl a doplňte vodou na 1 litr. Vařte 20 minut.
Třetinu polévky rozmixujte, smíchejte se zbylou polévkou, přidejte zelí, fazole, majoránku, petrželovou nať a znovu povařte.


Fotky receptu Bramboro-houbová polévka:

Bramboro-houbová polévka
Bramboro-houbová polévka
Bramboro-houbová polévka
Bramboro-houbová polévka
Bramboro-houbová polévka
Fotky vložil: molekova,Natural,damami 
Hodnocení receptu Bramboro-houbová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !