Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborová buchta

fotka Bramborová buchta
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bramborová buchta:

1/2 kg polohrubé mouky  | 1/2 l mléka  | 2 ks vejce  | 50 g droždí  | 1 hrnek oleje  | 2 ks menší syrové brambory  |  dle chuti česnek  |  špetku majoránky  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborová buchta:

Připravíte si kvásek, spolu s ostatními přísadami dobře proděláte a necháte vykynout. Vymažete pekáč, vysypete strouhankou a těsto do něj pěkně rozvrstvíte. Pečeme asi při 180 stupních dočervena. Tahle buchta se vždy povede a je výborná k hustším svačinovým polévkám (gulášovka, čočková...) nebo i jako samostatné jídlo, v tom případě je dobré přidat do těsta pokrájenou uzeninu.



Fotky receptu Bramborová buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !