Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborová jehla paní Lucie

fotka Bramborová jehla paní Lucie
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborová jehla paní Lucie:

1 kg brambor  |  sůl  |  mletý pepř  |  kmín  |  anglická slaniny  |  cibule  |  paprika  |  alobal

Postup přípravy receptu Bramborová jehla paní Lucie:

Syrové brambory opláchneme, nakrájíme na 5 mm silná kolečka, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Nakrájíme si slaninu na plátky velikosti brambor, cibuli na osminky a rozebereme na lupínky. Papriku nakrájíme na kostičky. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme brambory, slaninu, cibuli a papriku. Tyto špízy rozprostřeme na pekáč, podlijeme trochou vody, přikryjeme alobalem a v troubě vyhřáté na 220 °C pečeme po dobu 30 minut


Fotky receptu Bramborová jehla paní Lucie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová jehla paní Lucie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !