Použité suroviny receptu Bramborová kaše s Nasi Goreng:
1 kg brambor
| 1/4 l mléka
| máslo
| sůl
| směs koření „Nasi goreng“
Postup přípravy receptu Bramborová kaše s Nasi Goreng:
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka (15 – 20 minut). Scedíme a ještě horké prolisujeme nejlépe lisem na brambory. Přendáme zpět do hrnce. Ohřejeme asi 1/4 l mléka a vmícháme k bramborám. Brambory našleháme do husté kaše a po malých kouscích vmícháme máslo (asi 50 g) a 1 – 2 lžíce směsi koření „Nasi goreng“. Dle chuti dosolíme.
Směs koření „Nasi goreng“ je též možno přidat až na talíři k dochucení jednotlivých porcí.
Fotky receptu Bramborová kaše s Nasi Goreng:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!