Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborová polévka s uzenou treskou

fotka Bramborová polévka s uzenou treskou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborová polévka s uzenou treskou:

350 g uzená treska  | 1 nakrájená cibule  | 1 sáček bouquet garni  | 4 šálky vody  | 0,6 kg brambor  | 2,5 šálku mléka  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  čerstvě mletý pepř  |  nakrájená pažitka

Postup přípravy receptu Bramborová polévka s uzenou treskou:

1) Tresku, cibuli, bouquet garni a vodu dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme až se začne maso rozpadat.
2) Tresku vyjmeme stáhneme a vykostíme. Kůži a kosti vrátíme zpět do hrnce a 30 minut vaříme.
3) Vývar scedíme přidáme brambory a vaříme 25 minut. Když jsou brambory měkké, vyjmeme je naběračkou. Do hrnce přilijeme mléko a přivedeme k varu.
4) Mezitím rozmačkáme brambory s máslem na jemnou kaši, kterou přidáme do hrnce s polévkou a rozmícháme, aby vznikla hustá polévka. Nakonec přisypeme tresku a dochutíme.


Fotky receptu Bramborová polévka s uzenou treskou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová polévka s uzenou treskou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !