Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové bochánky

fotka Bramborové bochánky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborové bochánky:

900 g brambory uvařené ve slupce  | 150 g hladká mouka  | 150 g krupice  | 2 ks vejce  |  sůl  |  hladká mouka na vál  | 300 g moravské uzené  | 200 g uzený sýr

Postup přípravy receptu Bramborové bochánky:

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přisypeme k nim hladkou mouku i krupici, rozklepneme jedno vejce a osolíme. Rychle zpracujeme na kompaktní nelepivé těsto.
Těsto rozválíme na pomoučeném vále na placku silnou asi 5 mm. Tvořítkem nebo hrnkem z ní vykrojíme kolečka. Uzené maso se sýrem nakrájíme na drobné kostičky a promícháme.
Připravenou směs rozdělíme na polovinu keleček. Okraje těsta potřeme zbylým rozšlehaným vejcem a nápln přikryjeme zbylými kolečky. Dobře uzavřeme, naskládáme na plech a povrch dukátků ještě potřeme vejcem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C dozlatova.



Fotky receptu Bramborové bochánky:

Bramborové bochánky
Bramborové bochánky
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Bramborové bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !