Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborové bochánky

fotka Bramborové bochánky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborové bochánky:

900 g brambory uvařené ve slupce  | 150 g hladká mouka  | 150 g krupice  | 2 ks vejce  |  sůl  |  hladká mouka na vál  | 300 g moravské uzené  | 200 g uzený sýr

Postup přípravy receptu Bramborové bochánky:

Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přisypeme k nim hladkou mouku i krupici, rozklepneme jedno vejce a osolíme. Rychle zpracujeme na kompaktní nelepivé těsto.
Těsto rozválíme na pomoučeném vále na placku silnou asi 5 mm. Tvořítkem nebo hrnkem z ní vykrojíme kolečka. Uzené maso se sýrem nakrájíme na drobné kostičky a promícháme.
Připravenou směs rozdělíme na polovinu keleček. Okraje těsta potřeme zbylým rozšlehaným vejcem a nápln přikryjeme zbylými kolečky. Dobře uzavřeme, naskládáme na plech a povrch dukátků ještě potřeme vejcem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C dozlatova.



Fotky receptu Bramborové bochánky:

Bramborové bochánky
Bramborové bochánky
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Bramborové bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !