Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové knedlíky s uzeninou, fazolkami a slaninou

fotka Bramborové knedlíky s uzeninou, fazolkami a slaninou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborové knedlíky s uzeninou, fazolkami a slaninou:

320 g bramborových knedlíků s uzeninou  | 350 g zmrazených fazolových lusků  | 10 plátků slaniny  | 1 středně velká cibule pokrájená na kolečka  | 1 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bramborové knedlíky s uzeninou, fazolkami a slaninou:

Bramborové knedlíky s uzeninou si připravíme podle návodu k přípravě a mezitím si na jedné pánvi s olejem dozlatova opečeme pokrájenou cibulku a na druhé všechny plátky slaniny s lehce osolenými a opepřenými fazolkami. Vše restujeme do změknutí. Uvařené knedlíky na talíři ozdobíme zlatou cibulkou a jako přílohu servírujeme připravené fazolky se slaninou.


Fotky receptu Bramborové knedlíky s uzeninou, fazolkami a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové knedlíky s uzeninou,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !