Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové lívance s houbami a špenátem

fotka Bramborové lívance s houbami a špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborové lívance s houbami a špenátem:

370 g hladké mouky  | 120 g uvařených oloupaných brambor  | asi 3 dl vlažného mléka  | 1 vejce  | 20 g droždí  | špetka soli  | olej na opečení  | Náplň:  | 300 g čerstvých hub  | 300 g zakysané smetany  | 250 g špenátových listů  | 1 menší cibule  | 2 stroužky česneku  | 0,6 dl oleje  | mletý pepř  | sůl

Postup přípravy receptu Bramborové lívance s houbami a špenátem:

Do mísy nasypeme mouku, zalijeme ji vlažným mlékem rozmíchaným s droždím, vejcem a špetkou soli a umícháme řídké těsto. Přidáme do něj jemně nastrouhané brambory a opatrně promícháme. Těsto necháme na vlažném místě kynout, až dvojnásobí svůj objem. Mezitím důkladně propláchneme špenátové listy a necháme je odkapat. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. V hluboké pánvi zahřejeme olej a zesklovatíme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky česneku a promícháme. Pak přidáme houby, osolíme, podusíme asi 15 minut a odstavíme z ohně. Z vykynutého těsta upečeme ve vymazaném lívanečníku lívance, přeložíme je na pekáček a vložíme do trouby vyhřáté na 130°C. Houby znovu postavíme na plotnu, přidáme k nim nahrubo nakrájený špenát, promícháme, necháme prohřát a podle chuti osolíme a opepříme. Teplé lívance rozdělíme na talíře, přidáme houby se špenátem, doplníme zakysanou smetanou a ihned podáváme.


Fotky receptu Bramborové lívance s houbami a špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové lívance s houbami a špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko