Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové patričky s brynzou

fotka Bramborové patričky s brynzou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborové patričky s brynzou:

5 ks brambor  | 20 dkg bryndzy  | 1 lžíce oleje  | 1 balení krabích tyčinek  | 1 hrst zelených nebo černých oliv  | 1 lžička grilovaného koření

Postup přípravy receptu Bramborové patričky s brynzou:

Oloupané brambory nakrájíme na asi 1cm tenké plátky. Rozložíme je na olejem potřený alobal. Posypeme grilovacím kořením a dáme péct do středně vyhřáté trouby asi tak na 10 minut. Potom na každý kousek naneseme hrudku bryndzy a ozdobíme jednu půlku brambor kousky krabích tyčinek a druhou olivami. Můžeme ještě nechat asi minutku zapéct.


Fotky receptu Bramborové patričky s brynzou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové patričky s brynzou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !