Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.07. 2019
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové placky se zelím a anglickou

fotka Bramborové placky se zelím a anglickou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborové placky se zelím a anglickou:

600 g brambor vařených ve slupce  | 100 g hrubé mouky  | 1 vejce  | 2 lžíce oleje  | 1 špetka rozmarýny a tymiánu  | dle chuti: sůl a pepř  | na oblohu:  | 100 g anglické slaniny  | 1 kelímek zakysané smetany  | 1 menší sklenička kysaného zelí

Postup přípravy receptu Bramborové placky se zelím a anglickou:

Brambory oloupeme, prolisujeme a dobře prohněteme s moukou, vejcem, solí a kořením. Z těsta vytvarujeme placky, které usmažíme z obou stran na oleji.
Hotové placky namažeme zakysanou smetanou, posypeme pokrájeným zelím a orestovanými kostičkami anglické slaniny.


Fotky receptu Bramborové placky se zelím a anglickou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové placky se zelím a anglickou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !