Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové rohlíčky

fotka Bramborové rohlíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborové rohlíčky:

500 gramů polohrubé mouky  | 300 gramů vařených brambor  | 100 gramů moučkového cukru  | 50 gramů másla  | 2 vejce  | 180 ml mléka  | 20 gramů droždí  | špetka soli  |  zavařenina

Postup přípravy receptu Bramborové rohlíčky:

Z mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek. V míse smícháme mouku, sůl, brambory, rozšlehaná vejce a máslo. Přidáme vzešlý kvásek a vypracujeme tuhé těsto. Dáme vykynout. Pak těsto rozválíme na plát asi 0,5 mm silný a nakrájíme trojúhelníky. Potřeme zavařeninou a stočíme do rohlíčků. Ještě asi 10 minut necháme rohlíčky kynout na plechu. Potřeme vejcem a pečeme dozlatova v mírné troubě.


Fotky receptu Bramborové rohlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !