Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové šišky s mletým masem

fotka Bramborové šišky s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Bramborové šišky s mletým masem:

300 g mletého masa MIX  | 5 středně velkých brambor  |  sůl  | 1 vejce  |  hrubá mouka dle potřeby  | 1 malá cibulka  |  sójová omáčka

Postup přípravy receptu Bramborové šišky s mletým masem:

Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je trochu vychladnout, oloupeme je a najemno nastrouháme do mísy. Osolíme je, vklepneme k nim vajíčko a vmícháme tolik hrubé mouky, abychom dostali tužší těsto. Necháme ho chvíli odpočinout v lednici a mezitím si na pánvi nasucho osmahneme mleté maso. Když pustí šťávu, přidáme k němu najemno nasekanou cibuli a na mírném plameni za občasného promíchání dusíme ve vlastní šťávě. Z těsta vytvarujeme malé šišky, které dáme vařit do osolené silně vroucí vody. Stačí jim asi 8 minut varu. Hotové šišky dáme na talíře, posypeme je mletým masem a obložíme čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Bramborové šišky s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové šišky s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !