Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborovo smetanový nákyp s pečenou klobásou

fotka Bramborovo smetanový nákyp s pečenou klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Bramborovo smetanový nákyp s pečenou klobásou:

1/2 kg brambor  | 250 g žampionů  | 1 ks větší cibule  | 2 kostky Maggi zlatý houbový bujon  | 250 g smetany ke šlehání  | 1 kostka Maggi bylinky česnek a petržel  | 4 porce klobásy na pečení

Postup přípravy receptu Bramborovo smetanový nákyp s pečenou klobásou:

Brambory očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Žampiony očistíme, oloupeme, a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na tuku orestujeme, přidáme žampiony, nasekanou petrželku a krátce opečeme, přidáme k nakrájeným bramborám, rozdrobíme Zlatý houbový bujon MAGGI, přilijeme smetanu a promícháme. Směs dáme do pekáčku a pečeme 40 - 50 minut. Klobásu pozvolna opečeme z obou stran a podáváme se smetanovými brambory.


Fotky receptu Bramborovo smetanový nákyp s pečenou klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborovo smetanový nákyp s pečenou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !