Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový guláš na pivu

fotka Bramborový guláš na pivu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborový guláš na pivu:

250 g vepřové plece  |  750 g brambor  | 200 g fazolových lusků  | 50 g anglické slaniny  | 350 ml světlého piva  |  2 cibule  |  2 stroužky česneku  |  rostlinný olej  |  sůl, pepř  |  mletá paprika  |  petrželka  |  majoránka

Postup přípravy receptu Bramborový guláš na pivu:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut. Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.


Fotky receptu Bramborový guláš na pivu:

Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Fotky vložil: Natural,oko,tajnostii 
Hodnocení receptu Bramborový guláš na pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !