Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový guláš na pivu

fotka Bramborový guláš na pivu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborový guláš na pivu:

250 g vepřové plece  |  750 g brambor  | 200 g fazolových lusků  | 50 g anglické slaniny  | 350 ml světlého piva  |  2 cibule  |  2 stroužky česneku  |  rostlinný olej  |  sůl, pepř  |  mletá paprika  |  petrželka  |  majoránka

Postup přípravy receptu Bramborový guláš na pivu:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme papriku a podlijeme pivem. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené brambory a necháme dusit asi 20 minut. Dochutíme majoránkou, zbytkem prolisovaného česneku, přidáme pokrájené fazol. lusky a krátce povaříme. Zdobíme sekanou petželkou.


Fotky receptu Bramborový guláš na pivu:

Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Bramborový guláš na pivu
Fotky vložil: Natural,oko,tajnostii 
Hodnocení receptu Bramborový guláš na pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !