Použité suroviny receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:
500 g zbylých pečených brambor
| 100 g nastrouhaného čedaru
| 1 lžíce oleje
| 1 malá konzerva kukuřice
| 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 2 rajčata
| 2 lžíce majonézy
| sůl
| čerstvě namletý pepř
Postup přípravy receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:
Brambory rozmačkáme a promícháme s polovinou nastrouhaného sýra. Půlku směsi rozprostřeme do zapékací misky vytřené olejem. Slitou kukuřici vsypeme do mísy, přidáme tuňáka, na kousky nakrájená rajčata a zbytek sýra. Lehce vše promícháme s majonézou a osolíme a opepříme. Směs rozprostřeme na brambory a překryjeme druhou částí brambor. Pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200°C asi 20 minut.
Fotky receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!