Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí

fotka Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:

500 g zbylých pečených brambor  | 100 g nastrouhaného čedaru  | 1 lžíce oleje  | 1 malá konzerva kukuřice  | 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě  | 2 rajčata  | 2 lžíce majonézy  |  sůl  |  čerstvě namletý pepř

Postup přípravy receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:

Brambory rozmačkáme a promícháme s polovinou nastrouhaného sýra. Půlku směsi rozprostřeme do zapékací misky vytřené olejem. Slitou kukuřici vsypeme do mísy, přidáme tuňáka, na kousky nakrájená rajčata a zbytek sýra. Lehce vše promícháme s majonézou a osolíme a opepříme. Směs rozprostřeme na brambory a překryjeme druhou částí brambor. Pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200°C asi 20 minut.


Fotky receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový koláč s tuňákem a kukuřicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !