Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nákyp s brokolicí

fotka Bramborový nákyp s brokolicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s brokolicí:

700 g brambor  | 1 brokolice  | 3 vejce  | 100 g strouhaného sýra  | 250 ml smetany na vaření  |  sůl  |  mletý pepř  |  tuk na vymazání mísy

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s brokolicí:

Brokolici omyjeme pod tekoucí vodou, rozebereme na růžičky, které vložíme do vroucí vody a krátce povaříme. Potom je vyjmeme a necháme okapat. Dvě třetiny brambor omyjeme, nakrájíme na kostky, krátce povaříme v osolené vodě a scedíme. Zbytek brambor nakrájíme na tenké plátky a také spaříme.

Rozmícháme vejce se smetanou, solí, pepřem a do směsi vmícháme nastrouhaný sýr. Kostky brambor opatrně smícháme s brokolicí a směs naplníme do tukem vymazané zapékací mísy. Zalijeme třemi čtvrtinami smetanové směsi, povrch poklademe plátky brambor, přelijeme zbylou smetanovou směsí a pečeme v troubě při 170 °C asi 40 minut - dozlatova a doměkka.


Fotky receptu Bramborový nákyp s brokolicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !