Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový nákyp s vepřovými filety

fotka Bramborový nákyp s vepřovými filety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp s vepřovými filety:

600 g brambor  |  máslo  |  česnek  | 1 sladká smetana  |  sůl  |  pepř  | 500 g vepřové filé  | 150 g strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp s vepřovými filety:

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme je na tenké plátky. Mělkou žáruvzdornou formu vymažeme máslem a vložíme do ní vrstvu plátků z brambor. Oloupeme česnek a nasekáme jej na drobné kousky. Smícháme smetanu, sůl, pepř, česnek a přelijeme brambory. Pečeme v předehřaté troubě. Maso nakrájíme na plátky a opékáme na pánvi na přepuštěném másle. Plátky okořeníme a před koncem doby pečení je položíme na nákyp a zapečeme se strouhaným sýrem. Nahoru poklademe vločkami másla.


Fotky receptu Bramborový nákyp s vepřovými filety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp s vepřovými filety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !