Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborový nákyp se sýrem a pórkem

fotka Bramborový nákyp se sýrem a pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bramborový nákyp se sýrem a pórkem:

700 g brambor  | 2 pórky  | 2-3 rajčata  | 2 vejce  | 120 g nivy  | 200 ml mléka  | 1 červená paprika  | dle chuti muškátový oříšek  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby strouhanka  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Bramborový nákyp se sýrem a pórkem:

Brambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout. Potom je oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka, rajčata na plátky. Zapékací misku vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou. Nejprve do něj rozložíme polovinu brambor, na ně nakrájený pórek, pak rajčata a opět brambory. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým oříškem. Vejce rozšleháme v mléce a osolíme. Brambory jimi zalijeme a posypeme strouhanou nivou. Zapékáme 20 minut. Ozdobíme proužky papriky.


Fotky receptu Bramborový nákyp se sýrem a pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový nákyp se sýrem a pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !