1 až 1 ½ kg malých brambor (červených či raných)
| 2 PL ochuceného octa
| sůl
| čerstvě namletý pepř
| 2 bílé jogurty Dobrá Máma
| 1 PL nízkotučné majonézy
| 1 a 1/2 PL jemné hořčice
| 1 PL čerstvě nasekané pažitky
| 1 PL čerstvě nasekaného estragonu
Postup přípravy receptu Bramborový salát Linie:
Brambory vaříme ve velkém hrnci asi 8 až 12 minut a následně slijeme. Když dostatečně vychladnou, nakrájejíme je na půlky, pokapejme octem a dochutíme solí a pepřem. Pak je necháme vychladnout úplně.
V misce smícháme jogurt, majonézu a hořčici, přidáme vychladlé brambory spolu s pažitkou a estragonem a lehce zamícháme. Podle potřeby přisolíme a připepříme a před podáváním řádně vychladíme.
Fotky receptu Bramborový salát Linie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!