Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový třenec se sýrem a slaninou

fotka Bramborový třenec se sýrem a slaninou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bramborový třenec se sýrem a slaninou:

500 g brambor  | 150 g nastrouhaného sýra  | 120 g hrubé mouky  | 100 g másla  | 100 g slaniny  | 150 g salámu  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborový třenec se sýrem a slaninou:

Brambory uvařte ve slupce, po vychladnutí je oloupejte, nastrouhejte a promíchejte s osolenou moukou. Slaninu nakrájejte na kostičky a opečte ji na pánvi. Zapékací mísu nebo pekáček vymažte máslem, naplňte polovinou bramborové směsi, pokapejte tukem a posypte slaninou, šunkovým salámem nakrájeným nadrobno a sýrem nastrouhaným nahrubo. Pak dejte další vrstvu a znovu pokapejte máslem, posypejte škvarky, šunkou a sýrem a zapečte dozlatova. Podávejte se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Bramborový třenec se sýrem a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový třenec se sýrem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !