Použité suroviny receptu Brambory grilované v alobalu:
400 g brambor
| 3 ks rajčata
| 150 g anglické slaniny v celku
| 1+1 ks červená a zelená kapie
| 1 ks cibule
| koření podle chuti, sůl, olej
Postup přípravy receptu Brambory grilované v alobalu:
Všechny ingredience očistíme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou anglickou slaninu na pánvi opečeme a se všemi zbylými surovinami dáme do jedné mísy. Osolíme, okořeníme (já používám grilovací koření) a prolijeme olejem (množství tak akorát, aby se kousky později nelepily na alobal. Připravíme si kousky alobalu dlouhé asi 40cm a raději dvojité, do kterých balíme naší směs (jako dorty v cukrárně). No a už jenom dát na gril a asi 20 minut opékat. Nezapomeňte balíčky obracet!!! Tyto brambory je možné podávat jako přílohu ke grilovanému masu, ale také jako samotné jídlo.
Fotky receptu Brambory grilované v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!