Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory grilované v alobalu

fotka Brambory grilované v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory grilované v alobalu:

400 g brambor  | 3 ks rajčata  | 150 g anglické slaniny v celku  | 1+1 ks červená a zelená kapie  | 1 ks cibule  |  koření podle chuti, sůl, olej

Postup přípravy receptu Brambory grilované v alobalu:

Všechny ingredience očistíme a nakrájíme na kostičky. Nakrájenou anglickou slaninu na pánvi opečeme a se všemi zbylými surovinami dáme do jedné mísy. Osolíme, okořeníme (já používám grilovací koření) a prolijeme olejem (množství tak akorát, aby se kousky později nelepily na alobal. Připravíme si kousky alobalu dlouhé asi 40cm a raději dvojité, do kterých balíme naší směs (jako dorty v cukrárně). No a už jenom dát na gril a asi 20 minut opékat. Nezapomeňte balíčky obracet!!! Tyto brambory je možné podávat jako přílohu ke grilovanému masu, ale také jako samotné jídlo.



Fotky receptu Brambory grilované v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory grilované v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !