Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory po pražsku

fotka Brambory po pražsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory po pražsku :

800 g vařených oloupaných brambor  | 200 g vařeného uzeného masa  | 1 cibule  | 60 g sádla  | 4 vejce  |  mletý pepř  |  sůl  |  pažitka

Postup přípravy receptu Brambory po pražsku :

Na hodně velké pánvi nebo v kastrolu usmažíme drobně pokrájenou cibuli dozlatova na sádle, přidáme vařené, na plátky pokrájené brambory a lehce je osmažíme. Doplníme je pokrájeným uzeným masem, osolíme, opepříme a zlehka promícháváme dřevěnou špachtlí. Dobře osmahnuté potraviny zalijeme rozšlehanými vejci a necháme je srazit. Brambory rozdělíme na talíře, posypeme pokrájenou pažitkou a podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Brambory po pražsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory po pražsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !