Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.09. 2018
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem

fotka Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem:

130 g brambory  | 130 g tvaroh měkký nízkotučný  | 50 ml mléko  | 1/2 stroužku česnek  | 10 g řeřicha  | 3 g sezamové semínko  | 1 vejce  | 50 g červená kapie  | špetka sůl a pepř

Postup přípravy receptu Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem:

Brambory oloupeme, rozkrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě. Tvaroh rozředíme mlékem, osolíme, opepříme a přidáme utřený česnek. Vařené brambory upravíme na talíř, obložíme je tvarohem, posypeme sekanou řeřichou, sezamovým semínkem, ozdobíme na nudličky nasekanou kapií a plátky vařeného vejce.


Fotky receptu Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !