1,5 l vody na vaření cizrny
| 300 g cizrny
| 600 g brambor
| 2 lžičky soli
| hřebíček
| skořice
| kurkuma
| kari
| bobkový list
| olej
| citronová štáva
Postup přípravy receptu Brambory s cizrnou :
Cizrnu namočíme přes noc do vody. Potom ji uvaříme s bobkovým listem. Správně uvařená cizrna se dá snadno rozmáčknout mezi dvěma prsty. Na oleji osmahneme koření a restujeme v něm brambory do zlatova asi 5 minut, přidáme měkkou cizrnu a podlijeme vodou, která nám zbyla z jejího vaření. Osolíme a povaříme brambory do měkka. Po odstavení dochutíme citrónovou šťávou.
Fotky receptu Brambory s cizrnou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!