Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory s fetou a oreganem

fotka Brambory s fetou a oreganem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory s fetou a oreganem:

400 g nových brambor, neloupaných, jen pečlivě omytých  | 200  g fety nebo balkánského sýra  |  sůl  | 2–3 lžíce olivového oleje  |  pepř  | hrst čerstvé dobromysli

Postup přípravy receptu Brambory s fetou a oreganem:

Ve větším hrnci uveďte do varu vodu, osolte ji a vsypte brambory; pokud nejsou zhruba stejně velké, překrájejte je, aby se uvařily za stejnou dobu. Vařte asi dvanáct minut – než je scedíte, raději zkuste, jestli jsou už tak akorát. Pokud jsou uprostřed ještě trochu tvrdé, vypněte vařič a nechte je chvilku dojít v horké vodě.
Uvařené brambory posypte rozdrobenou fetou nebo balkánským sýrem a lístky dobromysli. Ochutnejte a případně dosolte a dopepřete.
Před podáváním zakápněte olivovým olejem.



Fotky receptu Brambory s fetou a oreganem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s fetou a oreganem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !