Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapečené na maďarský způsob

fotka Brambory zapečené na maďarský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory zapečené na maďarský způsob:

1 kg brambor uvařených ve slupce  | 500 g okapaného kysaného zelí  | 2 cibule  | 1 lžíce sádla  | 1 lžička mleté pálivé papriky  | 2 nožičky ostré klobásy  | 200 ml kysané smetany  |  sůl  |  pepř  |  tuk na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu Brambory zapečené na maďarský způsob:

Na sádle osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou klobásu, papriku a krátce orestujeme. Zelí překrájíme a oloupané brambory nakrájíme na plátky. Dno vymazaného pekáče pokryjeme plátky brambor, na ně tence rozložíme cibuli s klobásou a přikryjeme vrstvou zelí. Zelí pokryjeme plátky brambor a vrstvy střídáme do spotřebování surovin, poslední vrstvu tvoří brambory. Zalijeme smetanou rozšlehanou se solí a pepřem. Ve středně horké troubě zapečeme dorůžova.


Fotky receptu Brambory zapečené na maďarský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené na maďarský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !