Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.02. 2019
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory zapečené s klobásou, vejci a smetanou

fotka Brambory zapečené s klobásou, vejci a smetanou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s klobásou, vejci a smetanou:

1 kg Brambor  | 750 g klobásy nebo točeného salámu  | 5 celých vajec  | 150 ml zakysané smetany  | 150 ml smetany na šlehání  |  sůl

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s klobásou, vejci a smetanou:

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Klobásu a oloupaná, natvrdo uvařená vejce nakrájíme rovněž na kolečka. Oba druhy smetany smícháme a osolíme. Na dno pekáče dáme 2-3 lžíce smíchané smetany, vrstvu brambor, vrstvu klobásy, vrstvu vajec a opět několik lžic smetany. Postup zopakujeme a ukončíme vrstvou brambor se smetanou. Zapékáme ve vyhřáté troubě nejprve asi 50 minut přikryté, poté 15 minut odkryté.


Fotky receptu Brambory zapečené s klobásou, vejci a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s klobásou, vejci a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !