Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory zapečené s nivou a smetanou

fotka Brambory zapečené s nivou a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s nivou a smetanou:

1 kg brambor  | 8 stroužků česneku  | 150 g nivy  | 1 lžíce soli  | 1 lžička bílého pepře  | 1 zakysaná smetana  | 2 dl mléka  |  tuka a strouhanka na vymazání zapékací mísy

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s nivou a smetanou:

Brambory pokrájíme na slabé plátky, česnek na plátečky, nivu postrouháme na jemném struhadle. Zakysanou smetanu smícháme s mlékem a opepříme. Zapékací mísu vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Pak dáme vždy vrstvu brambor, které osolíme, několik plátků česneku a posypeme nivou. Opakujeme a vše zalijeme smetanou s mlékem a zapečeme v troubě do růžova. Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k masům.



Fotky receptu Brambory zapečené s nivou a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s nivou a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !